Over ons

Over de praktijk

In het pand zijn 2 tandartspraktijken gevestigd namelijk tandartspraktijk van Mieghem onder leiding van Mieghem en zij wordt bijgestaan door tandarts Thomaes, mondhygiëniste Angela Witte en haar assistentes. 

Tandarts van Mieghem (BIG nummer 69044482302) is in 1995 afgestudeerd aan de universiteit te Amsterdam en werkt sindsdien in de praktijk.

Mondhygiëniste Angela Witte is in februari 2020 gestart in de praktijk. Ze is afgestudeerd aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen.

En als tweede tandartspraktijk Lippens, onder leiding van tandarts Lippens. In haar team werken tandarts Stevens, tandarts van Haeringen, mondhygiëniste Angela Witte en haar assistentes.

Tandarts Lippens (BIG nummer 39049865202) studeerde in 1998 af aan de universiteit te Gent en is in 1999 in de praktijk komen werken. 

Tandarts Stevens (BIG nummer 19058831902)  is in 2015 in de praktijk komen werken, tandarts Stevens studeerde in 2001 af aan de universiteit te Gent.

Tandarts van Haeringen (BIGnummer ..) en is werkzaam in de praktijk vanaf oktober 2021. Daarnaast is zij ook enkele dagen werkzaam in een tandartspraktijk te Hulst.

Mondhygiëniste Angela Witte is in februari 2020 gestart in de praktijk. Ze is afgestudeerd aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen.

Vroeger werkten de twee tandartsen (van Mieghem en Lippens)  samen met tandarts Van Mieghem (senior) bij de Otheense Kreek in de Jan van Galenstraat. Na het pensioen van tandarts Van Mieghem(senior) is de praktijk eind 2010 verhuisd naar een nieuwe locatie. Deze locatie is volledig uitgerust met de nieuwste technieken en behandelmethoden en straalt ruimte en rust uit, dit om u een zo prettig mogelijke behandeling te bieden.

Openingstijden

Afspraken wijzigen of annuleren gelieve telefonisch.

U kunt als wij niet aanwezig zijn bij een van onze collega’s terecht voor spoed (indien geopend): Tandartspraktijk de Rietlanden of Tandartsenpraktijk TAO.